Lifechurch är ...

en av kyrkorna i Söderköping, vi startade hösten 2009. Kyrkan är till för alla, speciellt för människor som inte är så vana att gå i kyrkan. Vi vill att människor ska upptäcka vem Jesus är och följa Honom helhjärtat!

Enkel tro på Jesus
Vi tror att en kyrka är så mycket mer än en byggnad. Vår kyrka har en längtan efter att följa Jesus helhjärtat och att få lära känna Honom mer. Jesus är i fokus för vår gemenskap och vår längtan är att fler ska få höra talas om Honom! Alla är oavsett tro och bakgrund välkommen att ta del av våra samlingar.

Gudstjänster
Tre av fyra söndagar varje månad (sista söndagen inget möte) firar vi Gudstjänst i Vintervadskyrkan i, Söderköping. Gudstjänsten är en fest, då vi tillsammans sjunger lovsång, lyssnar på predikan samt ber för varandra. Vi inleder med fika kl 15.00.

Bönen
Vi i lifechurch vill förmedla hur viktig en relation med Jesus Kristus är. Efter syndafallet tappade vi den relationen med vår Skapare allt mer allt eftersom synd, hat och ondska kom in i människornas liv när vi sökte oss bort ifrån honom. Men Gud älskar oss med evig kärlek, det medför att vi på nytt får lära känna honom genom Jesu död på korset då han bar all synd o sjukdom på sig. När vi ber o söker honom får vi syndernas förlåtelse och kan även få se och uppleva helande och läkedom till Ande, Kropp och Själ. Om du är nyfiken att lära känna den Guden vi fått lära känna finns hör ett ypperligt tillfälle att få formas och utvecklas i bön. Ingen blir någonsin fullärd i bön, därför är vi alla lärjungar.

Lärjungagrupper
lärjungar Varje vecka träffas vi i smågrupper för att dela livet och utforska bibeln tillsammans. Vi ger varandra tips på hur man i vardagen kan leva såsom Jesus levde och lärde ut. Vi delar livets problem och svårigheter och ber för varandra. Ta gärna kontakt med oss om du är nyfiken att få vara med i en lärjungagrupp!

 jesus

 

Vi är en del av: Equmeniakyrkan