”Ty jag skall utgjuta vatten över det som törstar och strömmar över det torra. Jag skall utgjuta min Ande över dina barn, min välsignelse över din avkomlingar.” Jesaja 44:3

Har du varit riktigt törstig den senaste tiden? Har man inte druckit på länge och då speciellt en varm sommardag och kanske gjort en fysisk ansträngning så är det bara en sak man vill ha: VATTEN! Vi klarar oss ca 40 dagar utan mat men bara några få dagar utan vatten. Men vart går Du med din andliga törst? Vad försöker du släcka ditt hjärtas törsta med? Jag kommer tänka på sången: HOS JESUS… hos Jesus kan vi få allt det vi längtar efter! Kan det vara så enkelt? Ja det är min egen upplevelse efter att ha följt honom nu i 24 år.

Nyligen var ett gäng från Lifechurch iväg på vår årliga Vildmarkshajk! Att få komma bort från alla de ”vanliga” intrycken som ständigt slår emot oss på hemmaplan är gott och välbehövligt. Det var få saker som vi hade med på packlistan; En sovsäck, liggunderlag och en flaska vatten. Utan vatten att dricka klarar vi oss inget vidare.

På samma sätt så behöver vi komma till Jesus för att få tag på hans vatten!

”Den som tror på mig, som skriften säger, ur hans innersta ska strömmar av levande vatten flyta fram”.  Johannes 7:38

Det vatten som Jesus talade om var den helige Ande. Vi har möjlighet att dagligen bli påfyllda av Guds liv på insidan. Att få en källa som pulserar på insidan där den helige Ande flödar upp med liv, kraft, glädje och frid! Till detta vatten kan du och jag få ställa vår hjärtas törst! Gud vill mäta den som längtar, söker och törstar efter Honom!

I Lukas 1:53 läser vi:”Hungriga har han mättat med sitt goda, och rika har han skickat tomhänta bort.”

Ibland kan all vårt materiella välstånd tyvärr fungera lite som ett hinder i vägen för att verkligen hungra och längta efter Gud. Gud vill fylla den som är hungrig efter honom med sin närhet och kraft. Längtan efter Gud i ditt hjärta är den dyrbaraste av skatter du har. Låt inte oro, strävan efter materiella ting, rädslor, bitterhet eller något annat få stjäla denna skatt från ditt hjärta. Den är som en liten svag planta som behöver vattnas med Guds närhet och Guds ord.

Jesus älskar Dig! Han älskar Dig och har stora, goda tankar för just Dig! Missa inte att söka Hans ansikte och närvaro så att han kan fylla dig med sitt Levande vatten, den helige Ande denna sommar!

Ett hett tips till dig som önskar lyssna på mer undervisning är att klicka in på mötena som nyligen ägde rum på Nyhemsveckan utanför Jönköping. Du kommer bli inspirerad om du ger det chansen!  www3.nyhemsveckan.se/webbsandningar.html

Slutligen lite bilder från vår härliga vildmarkshajk!