Hej vänner!

Jag har haft en dålig vecka med min datorn. Den har varit superseg och internet har legat nere i säkert över två dygn! Du kanske också har varit med om sådana här liknande livskriser!? 😉

Nu har jag uppdaterat datorn och startat om den och internetanslutningen är tillbaka! Yes! Nu är det helg och jag hoppas att du rent själsligt ska kunna göra en omstart och få ny energi. 

Senaste veckorna har vi i Lifechurch upplevt att Gud har rört vid många människor vid våra SöndagsMöten. Så roligt! Glöm inte att Gud vill möta dig där du är. Spelar ingen roll om du är hemma i lägenheten eller ute på en promenad. Gud tycker om att vara tillsammans med dig.

På grund av Jesus så kan du få ett hjärta som är vitare än snö och där vill Gud tala med dig personligen. När du läser din bibel så lär du känna Jesus bättre.

På söndag 31 mars är det inget möte i Vintervadskyrkan. Nästa gång vi ses är Huskyrka på onsdag klockan 19:30, Skogshemsvägen 16.

Idag Fredag kl 12:30 bjuder vi på kaffe vid Rådhustorget och ikväll är det även Tweenies för barn 9-12 år kl 18 i kyrkan. Tipsa gärna fler om Tweenies!

Missa heller inte samtal om livet på café Stinsen på onsdagar klockan 11-12:30.

”Jesus offrade sitt liv för oss, och genom detta vet vi vad verklig kärlek är. Också vi är skyldiga att ge vårt liv för våra trossyskon.”1 Johannesbrevet 3:16

Ta hand om dig!
Vänliga hälsningar – Andreas och Linnea